teacherLabel

Sofie Mariën

4.7 / 5
Docente Sofie weet alles van human ressources. Ze volgde niet alleen twee opleidingen die haar alles over HRM bijleerden, ook in het professionele veld deed ze al veel ervaring op. Wat ze zoal deed? Een paar jaar geleden was ze stafmedewerker talent bij de Kamer van Koophandel. “Ik werkte nieuwe mogelijkheden uit voor talentmanagement, maar was ook adviseur voor bedrijven die meer wilden weten over HR-topics”, zegt Sofie.
 
“Als HR-consultant kan ik me helemaal uitleven”, vertelt ze over haar verdere carrière. “Functioneringsgesprekken afnemen, marketingcampagnes maken, talent aanwerven … ik doe het allemaal even graag.” Human ressources zijn een echte passie voor Sofie. Word jij ook door haar enthousiasme aangestoken?
Docente Sofie weet alles van human ressources. Ze volgde niet alleen twee opleidingen die haar alles over HRM bijleerden, ook in het professionele veld deed ze al veel ervaring op. Wat ze zoal deed? Een paar jaar geleden was ze stafmedewerker talent bi
readMore

Sofie Mariën givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0