teacherLabel

Sarah Dierckens

4 / 5
“Kunnen schrijven is één ding, erin slagen om je lezers te overtuigen is iets totaal anders,” verklaart docente Sarah Dierckens.
Zelf verdiepte ze zich tijdens haar studies in de taal- en letterkunde in de finesses van de Nederlandse taal. Daarna volgde ze een reeks bijscholingen en schaafde ze haar overtuigingstechnieken bij. In 2015 startte Sarah haar eigen bedrijf op en ging ze aan de slag als freelance copywriter.
 
“Kunnen schrijven is één ding, erin slagen om je lezers te overtuigen is iets totaal anders,” verklaart docente Sarah Dierckens.
Zelf verdiepte ze zich tijdens haar studies in de taal- en letterkunde in de finesses van de Nederlandse taal. Daarna v
readMore

Sarah Dierckens givesCourses

undefined

Online Copywriting

homeLabel

study247

Kies voor de cursus Online Copywriting en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

€ 239.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0