teacherLabel

Sanne Reynders

4.1 / 5
Sanne Reynders behaalde een bachelor als leerkracht secundair onderwijs in informatica en bio-esthetiek. Daarbovenop volgde ze een opleiding tot make-up artist en kon ze haar droom waarmaken om schoonheidsspecialiste te worden in bijberoep. Momenteel is ze aan de slag als secretariaatsmedewerkster bij het Sint-Jan Berchmansinstituut in Zonhoven.
 
Sanne is een creatieve geest die initiatief durft nemen en erg flexibel is ingesteld. Ze neemt graag de leiding en werkt graag met mensen. De ideale eigenschappen voor een docent aan De Schoonheidsschool!
Sanne Reynders behaalde een bachelor als leerkracht secundair onderwijs in informatica en bio-esthetiek. Daarbovenop volgde ze een opleiding tot make-up artist en kon ze haar droom waarmaken om schoonheidsspecialiste te worden in bijberoep. Momenteel is ze aan de slag als secretariaatsmedewerks
readMore

Sanne Reynders givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0