teacherLabel

Ronald Faber

4.8 / 5
Niemand wordt als een expert geboren. Een expert kun je wel worden met veel inzet en interesse. Met zijn brede interesse en een hoop inzet is Ronald er in geslaagd om op verschillende gebieden kennis te vergaren. Dit heeft hij in zijn professionele carrière (zowel als zelfstandig ondernemer als in loondienst) geleidt tot jobs als projectmanager, binnenhuisarchitect, bouwkundige, strip-, en cartoontekenaar, Feng Shui consulent, illustrator, cameraman, bureaumanager, hoofd tekenkamer …
Van geen van die banen heeft hij spijt omdat hij steeds weer nieuwe ervaringen heeft opgedaan en kennis verworven. De expertise die Ronald zo in de loop der jaren heeft opgebouwd deelt hij graag met anderen! Zo schrijft hij boeken over Feng Shui en interieurinrichting, werkt mee aan radio-, en televisieprogramma’s, geeft lezingen en workshops en produceert films voor televisie en bioscopen. Wij leven in tijden van grote kansen en uitdagingen! Dit stimuleert hem om zichzelf te blijven ontwikkelen en vernieuwen, iets dat hij ook hoopt op zijn cursisten over te kunnen brengen.
Niemand wordt als een expert geboren. Een expert kun je wel worden met veel inzet en interesse. Met zijn brede interesse en een hoop inzet is Ronald er in geslaagd om op verschillende gebieden kennis te vergaren. Dit heeft hij in zijn professionele carrière (zowel als ze
readMore

Ronald Faber givesCourses

undefined

Drone Foto- en Videografie

homeLabel

study247

In de opleiding Drone fotograaf ontdek je hoe je professionele luchtbeelden maakt

€ 249.00


undefined

Beeldbewerking & Videomontage

homeLabel

study247

In de opleiding videomontage leer je video’s monteren en bewerken tot een afgewerkt geheel

€ 249.00


undefined

Feng Shui

homeLabel

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Feng Shui.

€ 249.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0