teacherLabel

Roel Torben-Nielsen

4.1 / 5
In 2010 ben ik gestart met mijn eigen fietsenzaak Ceramic Biking”, zo vertelt Roel Torben-Nielsen. “Aanvankelijk in bijberoep, later werd het een speciaalzaak in keramische lagers voor de fiets. Ik heb een nieuw concept in de fietsbranche bedacht, dat ik graag met mijn cursisten in detail bekijk, zodat zij ook nieuwe ideeën op de markt kunnen brengen.”
Roel heeft zijn carrièrestart gemaakt als productiemanager voor een groot fietsenatelier en in de marge geeft hij fiets- en veiligheidscursussen op scholen en op bedrijven. Wil je ook dat alles op wieltjes loopt in je carrière? Schrijf je dan in voor zijn praktische cursus Fietsenmaker.
In 2010 ben ik gestart met mijn eigen fietsenzaak Ceramic Biking”, zo vertelt Roel Torben-Nielsen. “Aanvankelijk in bijberoep, later werd het een speciaalzaak in keramische lagers voor de fiets. Ik heb een nieuw concept in de fietsbranche bedacht, dat ik graag met mijn cursis
readMore

Roel Torben-Nielsen givesCourses

undefined

Fietsenmaker

homeLabel

study247

In de opleiding fietsenmaker leer je fietsen maken en onderhouden van wiel tot stuur.

€ 622.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0