teacherLabel

Roel Driesen

4.2 / 5

In 2010 werd Roel Driesen Belgisch kampioen koffieproeven. Reden genoeg voor hem om in 2011 in Hasselt Mucho Gusto Coffee Bar te openen. Hij zette zo voor eens en voor altijd ‘specialty coffee’ op de kaart in Limburg. Enkele jaren later in 2016 startte hij zijn eigen micro-roastery en begon hij zelf met de rechtstreekse import van specialty coffee uit Centraal-Amerika. Mucho Gusto Coffee groeide op deze wijze uit tot een unieke specialty coffee roaster in Limburg en één van de smaakmakers in het Belgische koffielandschap.

Roel deelt zijn passie & uitgebreide kennis met veel plezier met de cursisten van onze school en geeft je het beste koffieadvies zodat je weet waar je aan toe bent als je een coffee bar wenst te starten en/of als barista aan de slag wilt.

In 2010 werd Roel Driesen Belgisch kampioen koffieproeven. Reden genoeg voor hem om in 2011 in Hasselt Mucho Gusto Coffee Bar te openen. Hij zette zo voor eens en voor altijd ‘specialty coffee’ op de kaart in Limburg. Enkele jaren later in 2016 startte hij zijn eigen micro-roastery en

readMore

Roel Driesen givesCourses

undefined

Barista

Hasselt

nextStartingDate 25/04/2023

Leer direct alles over aroma's, smaken, zelf koffies brouwen en latte art

€ 686.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Barista25/04/202313/06/202318:3021:30Hasselt
Barista03/10/202328/11/202318:3021:30Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0