teacherLabel

Reinhart Cosaert

5.0 / 5
Reinhart Cosaert staat al ongeveer 25 jaar in het beroepsleven als fotograaf en cinematograaf. Zijn ervaring met de vele projecten in binnen- en buitenland deelt hij een twintigtal jaar met zijn studenten op allerlei niveaus: het avondonderwijs, het deeltijds kunstonderwijs, de kunsthogeschool en via workshops.
 
Reinhart heeft doorheen de jaren veel ervaring opgedaan in het werken met digitale effecten, installatie en setbouw en fotografische historische procédés. Die ervaring wil hij nu ook delen met de studenten van het Centrum Voor Avondonderwijs in de cursus Digitale Fotografie.
Reinhart Cosaert staat al ongeveer 25 jaar in het beroepsleven als fotograaf en cinematograaf. Zijn ervaring met de vele projecten in binnen- en buitenland deelt hij een twintigtal jaar met zijn studenten op allerlei niveaus: het avondonderwijs, het deeltijds
readMore

Reinhart Cosaert givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0