teacherLabel

Petra Thomas

4.8 / 5
Petra Thomas begon te schrijven toen ze zes was en ontdekte dat letters op papier woorden vormden, en woorden verhalen. Talrijke poëzieprijzen later behaalde ze een master in de Logopedie en Audiologie en het diploma van leerkracht. Momenteel is ze docent Schrijven en Woordkunst-Drama in de Academie Regio Tienen. Op haar literaire blog werpt ze wekelijks in een niemen(d)alletje van precies 101 woorden een poëtische blik op de alledaagsheid der dingen. In het najaar van 2021 zette ze haar eerste stappen in de kinderboekenwereld met haar debuut ‘Prinses Primula en de heks van Eruca’, een avontuurlijk verhaal over koppigheid en doorzettingsvermogen.

 
Petra Thomas begon te schrijven toen ze zes was en ontdekte dat letters op papier woorden vormden, en woorden verhalen. Talrijke poëzieprijzen later behaalde ze een master in de Logopedie en Audiologie en het diploma van leerkracht. Momenteel is ze docent Schri
readMore

Petra Thomas givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0