teacherLabel

Pascale Debeaune

4.7 / 5
Ik ben Pascale. Wie ben ik en waar kom ik vandaan? Ik ben vrouw, mama, coach, leergierig en nieuwsgierig.en nog veel meer. Het idee dat de 50 eraan kwam heeft veel vragen doen rijzen. Vragen over wie ik ben en wat ik nog wilde in mijn carrière en leven. Tijdens een loopbaan-coaching heb ik antwoorden gekregen en zelf kunnen vinden. Dit heeft heel veel in beweging gezet en ik wilde graag veel meer weten. Daarom ben ik opleidingen gaan volgen over het brein, de neuro-cognitieve methode, compensatiegedrag, stress en burn-out, verbindende communicatie en HR- management. Ondertussen blijf ik lezen en leren, elke dag opnieuw. 
 
Mijn ervaringen als loopbaanconsulent heeft me de mogelijkheden gegeven om werkzoekenden - via info’s en individuele gesprekken - in te lichten over hun rechten en plichten. Dit is zo essentieel want als je je rechten en plichten kent, kun je ook de consequentie van een keuze inschatten. In deze omgeving bleef ik heel goed op de hoogte van nieuwe wetgeving en regels die VDAB hanteert. En als loopbaanbegeleider heb ik veel tools om mensen in hun kracht te zetten: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Door dit alles en door mijn levenservaringen sta ik er nu als mens: positief ingesteld, empathisch, luisterend, gepolijst en mild, levend vanuit het hart. En ik ben klaar om te delen en mensen te ondersteunen in hun groei. Daarom heb ik mijn best gedaan om mijn kennis en ervaring te bundelen in mijn cursus Loopbaan- en Outplacementcoach.
 
Ik ben Pascale. Wie ben ik en waar kom ik vandaan? Ik ben vrouw, mama, coach, leergierig en nieuwsgierig.en nog veel meer. Het idee dat de 50 eraan kwam heeft veel vragen doen rijzen. Vragen over wie ik ben en wat ik nog wilde in mijn carrière en leven. Tijdens een loopbaan-c
readMore

Pascale Debeaune givesCourses

undefined

Loopbaan- en outplacementcoach

homeLabel

study247

Met onze thuisstudie Loopbaan- en outplacementcoach leer jij snel de kneepjes van het vak.

€ 249.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0