teacherLabel

Nils De Clerck

4 / 5
Nils startte in 2017 met het dagelijks volgen van cryptomunten. Zoals de meesten in de eerste plaats omwille van de wilde prijsschommelingen. Maar toen de euforie samen met prijs van de meeste munten wegebde, bleef hij hangen voor wat er achter veel van de projecten zit. Hij gelooft dat veel projecten en bedrijven die nu investeren in blockchaintechnologie, een wezenlijk verschil zullen maken in de toekomst. Er kan nog enorm aan efficiëntie gewonnen worden in veel sectoren en daar kan blockchain voor zorgen. Hij wil daarom iedereen van degelijke en onbevooroordeelde kennis en informatie voorzien. Hij onderzoekt en schrijft daarom sinds 2018 voor CryptoBenelux.com en TradePremium.be.
Nils startte in 2017 met het dagelijks volgen van cryptomunten. Zoals de meesten in de eerste plaats omwille van de wilde prijsschommelingen. Maar toen de euforie samen met prijs van de meeste munten wegebde, bleef hij hangen voor wat er achter veel van de projecten zit. Hij gelooft dat veel pr
readMore

Nils De Clerck givesCourses

undefined

Blockchain en Cryptocurrencies

Virtual

nextStartingDate 07/09/2023

Schrijf je in voor de opleiding Crypto Trading en start meteen als Belegger.

€ 153.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Blockchain en Cryptocurrencies07/09/202307/09/202309:0017:00Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0