teacherLabel

Morad El Makrini

4.1 / 5
Voor docent Morad kent de wereld van het boekhouden geen geheimen meer. In 2007 haalde hij zijn master Handelswetenschappen, maar de grootste ervaringen deed hij op tijdens zijn carrière. De afgelopen jaren was hij al zaakvoerder en financieel analist bij verschillende bedrijven, waardoor hij perfect weet hoe je boekhouding juist moet aanpakken.
 
Een voorbeeld? Bij het bedrijf Manuchar was hij verantwoordelijk voor het contact met Afrikaanse filialen in bijvoorbeeld Nigeria en Mauritanië. Dankzij zijn grondige analyses en rapporteringen was hij verantwoordelijk voor zo’n 120 miljoen euro omzet. Morad is met andere woorden gepassioneerd door boekhouden, en doet niets liever dan die passie delen met jou!
Voor docent Morad kent de wereld van het boekhouden geen geheimen meer. In 2007 haalde hij zijn master Handelswetenschappen, maar de grootste ervaringen deed hij op tijdens zijn carrière. De afgelopen jaren was hij al zaakvoerder en financieel ana
readMore

Morad El Makrini givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0