teacherLabel

Monica Janssens

4.8 / 5

Monica Janssens startte als management assistant van de CEO in een bedrijf actief in de luchtvaartindustrie in Zaventem.

Na vier jaar startte ze als assistente bij Mercuri Urval, een werving- en selectiekantoor, voor de afdelingen The Executive Partnership en International Business. Twee afdelingen die nog in de kinderschoenen stonden en verder uitgebouwd moesten werden.

Met enkele collega's van Mercuri Urval startte ze een eigen HR Consultancy waar ze verantwoordelijk was voor het hele operationele proces: administratie, sales support, customer service, ...

In juni 2016, startte ze alles zelfstandige om haar kennis en ervaring te gebruiken als freelancer bij haar klanten. Het doorgeven van deze kennis en ervaring is wat haar zo motiveert in het geven van deze cursus administratief bediende.

Monica Janssens startte als management assistant van de CEO in een bedrijf actief in de luchtvaartindustrie in Zaventem.

Na vier jaar startte ze als assistente bij Mercuri Urval, een werving- en selectiekantoor, voor de afdelingen The Executive Partnership en International Business. Twee

readMore

Monica Janssens givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0