teacherLabel

Matisse De Coussemaker

4.9 / 5
Wil je meer weten over koffie?
 
Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze professionele barista Matisse De Coussemaker werkt al meer dan 10 jaar als barista en werd 2e in de Belgian Barista Championships (2015) op 19-jarige leeftijd.
 
Zijn passie voor koffie is misschien een beetje uit de hand gelopen doorheen de jaren. Zo vertrok hij een volledig jaar naar Australië om daar meer ervaring op te doen in de koffie-industrie. Hij werkte daar bij verschillende prestigieuze koffiebars en branderijen.
 
Koffie zit dus zeker in zijn DNA.
 
Waarom dan lesgeven? 
 
Zoals hij het zelf zou zeggen:
"Coffee is meant to be shared with others!"
 
Verder houdt hij zich graag bezig met surfen, reizen, en graphic design.
Wil je meer weten over koffie?
 
Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze professionele barista Matisse De Coussemaker werkt al meer dan 10 jaar als barista en werd 2e in de Belgian Barista Championships (2015)
readMore

Matisse De Coussemaker givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0