teacherLabel

Liumilka Leyva Garcia

4 / 5
Liumilka Leyva Garcia is geboren en getogen in Granma, Cuba. Zij is gediplomeerd als licentiaat in de rechten en universitair docent. In 2012 is ze naar België gekomen en vandaag werkt en woont ze in Brugge. Dankzij haar verdere studies Toerisme en recreatiemanagement heeft ze een passie voor talen en interculturele communicatie. Zij heeft evengoed ervaring met privé-taallessen te geven. 
 
Liefhebber van mensen, muziek, dans en vooral een voorstaander van levenslangleren! Ondernemen zit in haar bloed en ze houdt ontzettend veel van haar job als klantenadviseur van ondernemers.
 
Ze kijkt elke keer naar uit om haar kennis van het Spaans met haar leerlingen te delen. Ze streeft erna om dit telkens op een open, aangename en doeltreffende manier te doen. 
 
 
Liumilka Leyva Garcia is geboren en getogen in Granma, Cuba. Zij is gediplomeerd als licentiaat in de rechten en universitair docent. In 2012 is ze naar België gekomen en vandaag werkt en woont ze in Brugge. Dankzij haar verdere studies Toerisme en recreatiemanagement heeft ze een passie v
readMore

Liumilka Leyva Garcia givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0