teacherLabel

Lesley Nieuwenhuis

4 / 5
Direct na haar studie Media en Entertainment Management is docent Lesley in de wereld van actualiteiten, sport en entertainment gedoken en heeft ze met plezier jarenlang aan verschillende nieuws- en sportprogramma’s gewerkt. In deze periode heeft ze, als producer, veel ervaring op gedaan met het maken van verschillende media-uitingen. Tegenwoordig richt zij zich, als zelfstandige, meer op het produceren van crossmediale mediacampagnes, maar zodra zij de kans krijgt, gaat zij het liefste met de camera op pad om een mooie reportage te maken. Ben jij er klaar voor om jouw carrière als videoreporter een kickstart te geven? Dan ben je bij Lesley aan het juiste adres.
Direct na haar studie Media en Entertainment Management is docent Lesley in de wereld van actualiteiten, sport en entertainment gedoken en heeft ze met plezier jarenlang aan verschillende nieuws- en sportprogramma’s gewerkt. In deze periode heeft ze, als producer, veel ervaring op gedaan
readMore

Lesley Nieuwenhuis givesCourses

undefined

Videoreporter

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Videoreporter.

€ 335.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0