teacherLabel

Leentje Van Goethem

4.9 / 5
Leentje Van Goethem is docente van de cursus interieurstyling. Haar passie en feeling voor interieurarchitectuur was reeds op jonge leeftijd merkbaar: haar vrije tijd besteedde ze aan het maken van plannen en maquettes, en ook haar slaapkamer was een pareltje.
 
Om van haar passie haar beroep te kunnen maken, studeerde ze interieurvormgeving aan het Sint-Lucas. Daarna ging ze aan de slag als zelfstandig interieurontwerper. De kennis en ervaring die ze in de loop der jaren opdeed deelt ze met veel plezier met haar studenten.
Leentje Van Goethem is docente van de cursus interieurstyling. Haar passie en feeling voor interieurarchitectuur was reeds op jonge leeftijd merkbaar: haar vrije tijd besteedde ze aan het maken van plannen en maquettes, en ook haar slaapkamer was een pareltje
readMore

Leentje Van Goethem givesCourses

undefined

Interieurstylist - Gevorderden

Aalst

nextStartingDate 11/09/2023

Behaal je diploma Interieurstylist - Gevorderden en ga professioneel aan de slag.

€ 509.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Interieurstylist - Gevorderden11/09/202320/11/202318:3021:30Aalst

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0