teacherLabel

Kim Lemmen

4.2 / 5
Na haar studie Culturele antropologie in Nederland heeft onze docente Kim Lemmen, de master Sociologie en de master Onderwijskunde in Antwerpen voltooid en vervolgens de master-na-master Lerarenopleiding filosofie en maatschappijwetenschappen aan de KU Leuven gevolgd. Sinds 2014 is ze werkzaam als docent, consultant, onderzoeker en ontwikkelaar van e-learnings en schriftelijk lesmateriaal. ´Theorie verbinden aan de praktijk, dat maakt het werk zo mooi´, zo vertelt Kim.
 
Voor enkele opleidingen werkt Kim samen met haar collega José Valverde. José is sociaal-cultureel antropoloog en heeft na zijn bachelor Culturele antropologie de Master Internationale migratie afgerond. Sinds 2008 werkt hij als sociaal-cultureel onderzoeker.
Na haar studie Culturele antropologie in Nederland heeft onze docente Kim Lemmen, de master Sociologie en de master Onderwijskunde in Antwerpen voltooid en vervolgens de master-na-master Lerarenopleiding filosofie en maatschappijwetenschappen aan de KU Leuven gevolgd. Sinds 2014 is ze we
readMore

Kim Lemmen givesCourses

undefined

Omgaan met genderdiversiteit

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie Omgaan met genderdiversiteit en studeer op je eigen tempo.

€ 274.00


undefined

Life Coach

homeLabel

study247

Sign up for a Life Coaching training to glance your skills.

€ 379.00


undefined

Administrative Assistant

homeLabel

study247

Start a job as an administrative assistant assistant and conquer the business world.

€ 299.00


undefined

Onderwijsassistent

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 274.00


undefined

Bedrijfsfilosofie

homeLabel

study247

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

€ 215.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0