teacherLabel

Kathleen Van Nuffel

4.6 / 5

Kathleen (Kat) Van Nuffel is een gepassioneerde Director Human Resources (HR) en Diversity & Inclusion (D&I) bij een internationaal advocatenkantoor. Zij is onderlegd in o.a. consultancy, coaching, organisatie-, loopbaan- en opleidingsontwikkeling en recrutering. Kat is zeer gedreven om haar kennis te delen, maar vooral om haar passie over te brengen op haar studenten. 

Het levensmotto van Kat is dat niets onmogelijk is als je het heel graag wil. Een voorbeeld daarvan is LDIA (Legal Diversity and Inclusion Alliance), een forum dat zij, samen met een collega, oprichtte in 2019 en focust op diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werkvloer.

Kathleen (Kat) Van Nuffel is een gepassioneerde Director Human Resources (HR) en Diversity & Inclusion (D&I) bij een internationaal advocatenkantoor. Zij is onderlegd in o.a. consultancy, coaching, organisatie-, loopbaan- en opleidingsontwikkeling en recruterin

readMore

Kathleen Van Nuffel givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0