teacherLabel

Kathleen Bols

4.6 / 5

Kathleen Bols is een creatieve en ondernemende vrouw. Naast haar job als textielontwerpster, waarbij ze patronen uitwerkt voor gebreide stoffen, is ze het brein achter Beau Jour, een originele studio voor eventstyling en grafisch ontwerp. Je kan sinds 2015 bij haar terecht voor een onvergetelijk huwelijksfeest, een fantastische babyborrel of een perfect verjaardagsfeest. Kathleen luistert naar de wensen van haar klanten en zorgt vervolgens voor een unieke uitnodiging, prachtige decoratie en toebehoren die volledig in het plaatje passen. Met oog voor het totaalpakket laat ze haar creativiteit de vrije loop.

Als docente aan onze school zet ze zich voor de volle honderd procent in om al haar kennis, praktijkervaring en liefde voor het vak door te geven aan haar cursisten.

Kathleen Bols is een creatieve en ondernemende vrouw. Naast haar job als textielontwerpster, waarbij ze patronen uitwerkt voor gebreide stoffen, is ze het brein achter Beau Jour, een originele studio voor eventstyling en grafisch ontwerp. Je kan sinds 201

readMore

Kathleen Bols givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0