teacherLabel

Karina Goens

4.1 / 5
Sinds 2011 heeft Karina een eigen praktijk voor gespecialiseerde voet-en lichaamsverzorging. Ondertussen heeft ze al heel wat opleidingen en cursussen gevolgd om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ook klanten met diabetes, reuma en kanker op een veilige manier verder te kunnen helpen. Sinds enkele jaren is Karina werkzaam op de afdeling dementie van een WZC en heeft ze al heel wat ervaring opgebouwd.
 
"Deze ervaring geef ik graag door aan enthousiaste mensen die dit mooie en dankbare vak willen leren," zegt ze.
 
Als wellnessconsulent zorg heeft Karina zich ook verder gespecialiseerd in het geven van massages en verzorgingen voor mensen die kanker (gehad) hebben. 
Sinds 2011 heeft Karina een eigen praktijk voor gespecialiseerde voet-en lichaamsverzorging. Ondertussen heeft ze al heel wat opleidingen en cursussen gevolgd om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ook klanten met diabetes, reuma en kanker op een veilige manier verder
readMore

Karina Goens givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0