teacherLabel

Karen De Voecht

4.9 / 5
Docente Karen De Voecht weet van aanpakken. Ze begon haar carrière als lerares lichamelijke opvoeding en groeide door tot haar huidige functie als directrice van een basisschool. Als zelfstandige opende ze een praktijk waar ze als gezondheidsconsulente en sportmasseur haar klanten naar een gezondere levensstijl leidde. Ze gaf zwemlessen en -training aan mensen met autisme en met een persoonlijke aanpak gaf ze voedings- en trainingsadvies.
 
Karen wil graag levenslang bijleren en haalt enorm veel voldoening uit haar job. Die ingesteldheid brengt ze met veel passie over op de cursisten van onze school.
Docente Karen De Voecht weet van aanpakken. Ze begon haar carrière als lerares lichamelijke opvoeding en groeide door tot haar huidige functie als directrice van een basisschool. Als zelfstandige opende ze een praktijk waar ze als gezondheidsconsulente en sportmasseur haar klanten naar e
readMore

Karen De Voecht givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0