teacherLabel

Johan Corthouts

4.5 / 5
Docent Johan is huisarts en vormingswerker. Hij is dagelijks met patiënten bezig en heeft dus een ruime kennis van de medische wereld. Johan kan ingewikkelde begrippen eenvoudig voorstellen: dat maakt hem als docent tegelijk een boeiende spreker en een deskundige lesgever.
 
Johan heeft een bredere achtergrond als holistisch arts. Dat betekent dat hij lichamelijke klachten nooit geïsoleerd zal bekijken, maar altijd rekening houdt met het ruimere geheel en de achtergrond van de patiënt. Zijn lessen krijgen daardoor een grotere diepgang en de praktische gezondheidstips die hij meegeeft, kun je gebruiken in je dagelijks leven.
Docent Johan is huisarts en vormingswerker. Hij is dagelijks met patiënten bezig en heeft dus een ruime kennis van de medische wereld. Johan kan ingewikkelde begrippen eenvoudig voorstellen: dat maakt hem als docent tegelijk een boeiende spreker en een d
readMore

Johan Corthouts givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0