teacherLabel

Jan Vankeirsbilck

4.3 / 5
Jan Vankeirsbilck is zelfstandig interieurarchitect. Sinds 2008 kan je bij zijn eigen zaak Happy-Living terecht voor een professioneel interieurontwerp, meubelontwerp op maat, kleuradvies enzoverder. Hij is van vele markten thuis en heeft tonnen ervaring met 3D-visualisaties en raamdecoratie. Jan weet hoe je een totaalinrichting aanpakt en succesvol afrondt. Hij is dagelijks bezig met interieurinrichting en het is dan ook een echte passie geworden.
 
Tijdens zijn lessen brengt hij de liefde voor het vak over op zijn cursisten en deelt hij al zijn kennis en ervaring.
Jan Vankeirsbilck is zelfstandig interieurarchitect. Sinds 2008 kan je bij zijn eigen zaak Happy-Living terecht voor een professioneel interieurontwerp, meubelontwerp op maat, kleuradvies enzoverder. Hij is van vele markten thuis en heeft tonnen erv
readMore

Jan Vankeirsbilck givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0