teacherLabel

Ingrid Vandaele

4 / 5
 
Bezield door wat mensen en groepen drijft en gefascineerd door hun mogelijkheden en groei, werkt Ingrid sinds meer dan 20 jaar als klinisch psycholoog en psychotherapeut in de geestelijke gezondheidssector. De ervaringen die ze heeft opgedaan aan de universiteiten van Gent en Leuven, ziekenhuizen, CGG, rust- en verzorgingstehuizen en scholen, vormen de basis voor haar werk als docent.  Ze werkt graag samen met mensen, draagt daarbij een afgestemd en positief contact hoog in het vaandel, en begeleidt en inspireert hen met veel plezier in hun leer- en veranderingsproces. Ingrid kijkt ernaar uit om ook met jullie een boeiende weg af te leggen. Welkom in deze lessenreeks!
 
Bezield door wat mensen en groepen drijft en gefascineerd door hun mogelijkheden en groei, werkt Ingrid sinds meer dan 20 jaar als klinisch psycholoog en psychotherapeut in de geestelijke gezondheidssector. De ervaringen die ze heeft opgedaan aan de universiteiten van
readMore

Ingrid Vandaele givesCourses

undefined

Praktische Psychologie

Gent

nextStartingDate 06/09/2023

Volg de opleiding Praktische Psychologie en word een krak in je vak als Coach.

€ 545.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Praktische Psychologie06/09/202315/11/202318:3021:30Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0