teacherLabel

Inge Geeraerts

4 / 5
Ik ben Inge: mama, levensgezel, vriendin en multigepassioneerd ondernemer. Zo ben ik bezielster van een non-profit die sterk inzet op inclusie voor jongeren en volwassenen die het niet makkelijk hebben in het leven. Als life coach breng ik helderheid en ga ik mee op zoek naar mogelijkheden daar waar mensen ze zelf niet altijd zien. Ook begeleid ik volwassenen in hun herstel van een burn-out.
Als buitenmens ben ik graag en veel in de natuur. Verbinding, eenvoud, natuur en kwetsbaarheid zijn mijn kernwaarden op dit moment in mijn leven, een leven dat ik leef met mijn hart als mijn kompas.
Ik ben Inge: mama, levensgezel, vriendin en multigepassioneerd ondernemer. Zo ben ik bezielster van een non-profit die sterk inzet op inclusie voor jongeren en volwassenen die het niet makkelijk hebben in het leven. Als life coach breng ik helderheid en ga ik mee op zoek naar mogelijkheden daar
readMore

Inge Geeraerts givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0