teacherLabel

Ilse Six

4.4 / 5
Geneeskunde, dat is de passie van onze docente Ilse Six. Nadat ze haar bachelor- en masterdiploma in de geneeskunde behaald had, is ze als bedrijfsarts en preventieadviseur gestart. Ze zet zich daarnaast ook in voor onder andere jeugddiensten, waar ze tijdens jeugdkampen instaat voor de verzorging en medicatie van jongeren met een mentale beperking.
 
Ilse vindt het geweldig om haar huidige job te kunnen combineren met lesgeven. Als docente van de cursus Medisch Secretariaat kan ze haar studenten bijstaan met haar uitgebreide vakkennis en praktijkervaring én haar passie voor geneeskunde doorgeven.
Geneeskunde, dat is de passie van onze docente Ilse Six. Nadat ze haar bachelor- en masterdiploma in de geneeskunde behaald had, is ze als bedrijfsarts en preventieadviseur gestart. Ze zet zich daarnaast ook in voor onder andere jeugddiensten, waar ze tijdens
readMore

Ilse Six givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0