teacherLabel

Ilse Janssenswillen

4.4 / 5
“Een event zonder eventmanager is gedoemd om te falen nog voor het evenement van start is gegaan”, zo legt docente Ilse Janssenswillen uit. “Net daarom benadruk ik in mijn cursus Eventmanagement hoe belangrijk het is om vertrouwen en geloofwaardigheid uit te stralen naar klanten toe”.
Per slot van rekening krijg je als event manager maar één kans om van je event een succes te maken. Op basis van talloze cases en praktijkervaringen leert Ilse je in deze cursus hoe je kan garanderen dat een evenement uitgroeit tot een waar succes. Van bruiloft tot een gouden jubileum!
“Een event zonder eventmanager is gedoemd om te falen nog voor het evenement van start is gegaan”, zo legt docente Ilse Janssenswillen uit. “Net daarom benadruk ik in mijn cursus Eventmanagement hoe belangrijk het is om vertrouwen en geloofwaardigheid uit te stralen naa
readMore

Ilse Janssenswillen givesCourses

undefined

Eventmanager

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de opleiding Event Management en blink uit in een knallende sector.

€ 399.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0