teacherLabel

Hans Van Winckel

4.6 / 5

Hans Van Winckel heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies begon hij als leerkracht in het secundair onderwijs. Daar gaf hij de vakken Elektriciteit en Technologie. Later werd hij ook domeinverantwoordelijke en financieel beheerder binnen dezelfde school. Vandaag is Hans technisch coördinator van de Go! Scholengroep in Antwerpen, waar hij werven opvolgt op het vlak van techniek en preventie. Verder geeft hij ook het vak Elektriciteit (BA4 – BA5) aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.

Hans is enorm gedreven en gepassioneerd. Mensen dingen bijleren? “Fantastisch! Het is gewoon geweldig om volwassenen aan te leren hoe ze zelf elektriciteit kunnen leggen. Als mensen hun loopbaan na mijn lessen dan een nieuwe wending geven, ben ik pas helemaal in de wolken.”

Hans Van Winckel heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies begon hij als leerkracht in het secundair onderwijs. Daar gaf hij de vakken Elektriciteit en Technologie. Later werd hij ook domeinverantwoordelijke en financieel beheerder binnen dezelfde school. Vandaag is

readMore

Hans Van Winckel givesCourses

undefined

Elektricien

homeLabel

study247

Behaal je diploma Eletricien met de cursus via Centrum voor Afstandsonderwijs

€ 479.00


undefined

Metser

homeLabel

study247

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Metser.

€ 419.00


undefined

Stukadoor

homeLabel

study247

Volg de up-to-date thuisstudie Stukadoor en studeer op je eigen tempo.

€ 419.00


undefined

Elektricien - Doe-Het-Zelver

homeLabel

study247

Zelf Elektriciteit leggen? Schrijf je in voor de opleiding Elektricien Doe-Het-Zelver

€ 275.00


undefined

Dakdekker

homeLabel

study247

In de opleiding dakdekker leer je verschillende soorten daken leggen en isoleren.

€ 469.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0