teacherLabel

Guy Elst

4.4 / 5
“Wie dacht dat de boekhouding iets was dat je alleen maar aan je boekhouder kan overlaten, heeft het mis.” Aan het woord is Guy Elst, docent aan onze school. “De boekhouding moet een nuttig instrument zijn om de financiële kant van je eigen zaak te kunnen bekijken. Dit mag je nooit (alleen maar) aan een externe boekhouder overlaten!”
Guy verzorgt alle niveaus van Boekhoudcursussen binnen onze school: BSO, TSO, Basis Boekhouding en ook Boekhouding Voor Gevorderden. Allemaal dankzij bijna 40 jaar ervaring zelf als boekhouder. Op hem kan je dus rekenen, zodat de balans in evenwicht blijft!
“Wie dacht dat de boekhouding iets was dat je alleen maar aan je boekhouder kan overlaten, heeft het mis.” Aan het woord is Guy Elst, docent aan onze school. “De boekhouding moet een nuttig instrument zijn om de financiële kant van je eigen zaak te kunnen bekijken.
readMore

Guy Elst givesCourses

undefined

Boekhouden TSO

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Boekhouden TSO, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 253.00


undefined

Boekhouden Allround

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de opleiding Allround Accounting en start meteen als Accountant.

€ 1089.00


undefined

Boekhouden Gevorderden

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 241.00


undefined

Boekhouden Basis

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Basis Boekhouden en word veelzijdig Boekhouder.

€ 314.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0