teacherLabel

Guy Brutsaert

4.5 / 5
Reeds meer dan 40 jaar lang is Guy Brutsaert zelfstandig ondernemer, aanvankelijk van een grote Keursslagerij, nadien ook van enkele kmo’s binnen de vleesindustrie waar hij aan het roer stond. Niemand beter geschikt dus om onze cursus Slager te doceren! En wil je een Eigen Slagerij Starten, dan ben je ook bij hem aan het juiste adres.
 
 
Reeds meer dan 40 jaar lang is Guy Brutsaert zelfstandig ondernemer, aanvankelijk van een grote Keursslagerij, nadien ook van enkele kmo’s binnen de vleesindustrie waar hij aan het roer stond. Niemand beter geschikt dus om onze cursus Slager te doceren! En wil je een Eigen Slagerij Starte
readMore

Guy Brutsaert givesCourses

undefined

Slager

homeLabel

study247

Met onze thuisstudie Slager leer jij snel de kneepjes van het vak.

€ 399.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0