teacherLabel

Greet Penneman

4 / 5
Greet Penneman is een holistisch coach en lichaamstherapeute. Ze is steeds nieuwsgierig naar de manier waarop het brein en het lichaam met elkaar samenwerken. Deze nieuwsgierigheid zet ze alle dagen in om mensen te gidsen naar een meer ontspannen en plezierig leven. Energie, zelfvertrouwen, verbindende communicatie en mindset zijn thema’s waarrond zij veel werkt.
Naast het coachen zet zij lichaamsgerichte therapie, waaronder relaxatiemassage,  reiki en holistic pulsing, ook in haar praktijk in. 
Greet Penneman is een holistisch coach en lichaamstherapeute. Ze is steeds nieuwsgierig naar de manier waarop het brein en het lichaam met elkaar samenwerken. Deze nieuwsgierigheid zet ze alle dagen in om mensen te gidsen naar een meer ontspannen en plezierig leven. Energie, zelfvertrouw
readMore

Greet Penneman givesCourses

undefined

Holistic Pulsing

Gent

nextStartingDate 19/08/2023

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

€ 362.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Holistic Pulsing19/08/202302/09/202310:0016:00Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0