teacherLabel

Frank Roels

4.3 / 5
“De dag van vandaag hebben heel wat mensen een digitale (spiegelreflex)camera”, zo vertelt Frank Roels, onze docent Digitale Fotografie. “Maar weinigen weten hoe je die nu perfect instelt om een prachtig plaatje te schieten”. Dat is dan ook de reden waarom Frank zijn cursisten een zeer brede kennis wil bijbrengen over zaken zoals fotografietechnieken, cadrage, belichting, enz.
 
Frank geeft elke cursist een persoonlijke begeleiding en dankzij de vele opdrachten word je als student continu geprikkeld om naar buiten te gaan om foto’s te maken. Bovendien geeft jouw ervaren docent jou hier telkens nuttige en bruikbare feedback, zodat je je zelf blijft verbeteren. Aan het einde van de rit neem jij adembenemende foto’s
“De dag van vandaag hebben heel wat mensen een digitale (spiegelreflex)camera”, zo vertelt Frank Roels, onze docent Digitale Fotografie. “Maar weinigen weten hoe je die nu perfect instelt om een prachtig plaatje te schieten”. Dat is dan ook de reden waarom Frank z
readMore

Frank Roels givesCourses

undefined

Digitale Fotografie Basis

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Digitale Fotografie Basis en word veelzijdig Fotograaf.

€ 274.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0