teacherLabel

Fientje Thyssen

4.9 / 5

Fientje Thyssen is al 7 jaar allround make up artist. Ze volgde opleidingen en workshops bij artiesten op wereldniveau zoals Mark Reed, Matteo Arfanotti, Nick Wolve… Creaties ontwerpen en experimenteren met make-up, face- en bodypaint en special effects is het liefste wat ze doet. Ze werkte de laatste vijf jaar al aan 25 producties mee, van films tot theatervoorstellingen en musicals.

Sinds 2016 startte ze ook haar eigen bodypaintproject ‘Somebody to love’. 

Fientje Thyssen is al 7 jaar allround make up artist. Ze volgde opleidingen en workshops bij artiesten op wereldniveau zoals Mark Reed, Matteo Arfanotti, Nick Wolve… Creaties ontwerpen en experimenteren met make-up, face- en bodypaint en special effects is het liefste wat ze do

readMore

Fientje Thyssen givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0