teacherLabel

Fabio Vinago

4.3 / 5
Fabio Vinago is sedert 2020 een Google en Adobe gecertificeerde partner en begeerd in de grafische wereld. Als gepassioneerd grafisch ontwerper is hij gespecialiseerd in reclamevormgeving en lay-out. Fabio is Art Director én content creator voor B-zen magazine. Als ervaringsdeskundige in de opmaak van boeken en tijdschriften is hij door bedrijven een veelgevraagde persoon voor uiteenlopende reclame-uitingen. Bovendien werkt Fabio samen met een aantal zéér grote merken waaronder L’Oréal, B-post, BNP Paribas Fortis, Galeria Inno, Carrefour, Jumbo supermarkten, Delhaize en Revolution Pro. 
 
Fabio is zaakvoerder van een eigen communicatie- en reclamebureau. Tot slot werkt Fabio als influencer voor verschillende merken. Als grafische knowhow is het voor hem een plezier om zijn kennis én expertise te delen met de cursisten van het Centrum Voor Avondonderwijs. Met een to-the-point aanpak, boordevol praktijkvoorbeelden is Fabio dé geknipte persoon om je grafische skills aan te scherpen. Deze docent is gespecialiseerd in: Indesign, Photoshop, Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, After Effects en Acrobat Pro DC. 
Fabio Vinago is sedert 2020 een Google en Adobe gecertificeerde partner en begeerd in de grafische wereld. Als gepassioneerd grafisch ontwerper is hij gespecialiseerd in reclamevormgeving en lay-out. Fabio is Art Director én content creator voor B-zen magazine. Als ervaringsdeskun
readMore

Fabio Vinago givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0