teacherLabel

Dorine Boebaert

4 / 5
 
Als Gentenaar is Dorine geboren op 4 juli 1964 en opgegroeid in een huis waar de tuin en de natuur in al zijn aspecten een deel uitmaakte van haar leven.
Door dicht bij de natuur te staan en te leren dat onkruid eigenlijk geen on-kruid is, is haar interesse naar de alternatieve en complementaire geneeskunde
gegroeid. Als zelfstandig herborist en voetreflexoloog is het haar passie om de mens in zijn geheel te helpen. De helende werking van voetreflex is zowel voor het fysieke als mentale welzijn van de mens een deugddoende ervaring. Ze hoopt je te mogen meenemen op een ontdekkingstocht dat start aan de grote
teen. Zoals het spreekwoord zegt: ‘ De wereld ligt aan je voeten’. Het wordt een reis waarin veel aspecten aan bod komen en waarin je steeds voor nieuwe uitdagingen zal staan. Eens voetreflexoloog blijft het boeiend te ontdekken welke voeten je voor je zal krijgen. Ze zal je begeleiden in een wereld waar alles begint bij de voeten. Ze heet je van harte welkom!
 
Als Gentenaar is Dorine geboren op 4 juli 1964 en opgegroeid in een huis waar de tuin en de natuur in al zijn aspecten een deel uitmaakte van haar leven.
Door dicht bij de natuur te staan en te leren dat onkruid eigenlijk geen on-kruid is, is haar&nb
readMore

Dorine Boebaert givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0