teacherLabel

Dennys Leyva Romero

4.1 / 5
Dennys Leyva Romero is geboren en getogen in Viñales, Cuba. Hij woonde daar tot zijn 36de leeftijd. Nu woont hij sinds 2009 in Brugge, België.
 
Sinds zijn studie aan het Hoger Pedagogisch Instituut aan de universiteit van Pinar del Río, Cuba, draait zijn hele leven rond onderwijs. Hij was docent van verschillende vakken: talen, dans- en percussieworkshops en Cubaanse en Latijnse cultuur.
 
Door Dennys' interesse in cultuur, kunst en talen behaalde hij andere certificaten, zoals Graduaat leraar algemene kunsten, specialisatie theater, Graduaat artistiek directeur en programmator van muziekevenementen, theaterevenementen en theateracteur. Zijn hobby's zijn avontuurlijke sporten en dansen. Hij is ook in het bezit van een duik certificataat en Fitness Dance en Zumba Fitness.
 
Door zijn jarenlange ervaring op verschillende niveaus van onderwijs en activiteiten als tolk, samen met zijn reizen in verschillende landen in Europa, Latijns-Amerika en natuurlijk Spanje, herkent Dennys snel de leerbehoeften, zwaktes en sterke punten van zijn studenten en de daaropvolgende taken om succes te behalen.
In zijn lessen is er altijd ruimte voor open communicatie, creativiteit, vertrouwen en spontaniteit.
 
"Na afloop van de cursus Spaans aan het CVA kun je Spaans beheersen en onderhouden afhankelijk van het niveau waarop je bezig bent, met het voordeel dat je kennis een nuance heeft die alleen kan worden achtergelaten door een native Spaanstalige leraar."
Dennys Leyva Romero is geboren en getogen in Viñales, Cuba. Hij woonde daar tot zijn 36de leeftijd. Nu woont hij sinds 2009 in Brugge, België.
 
Sinds zijn studie aan het Hoger Pedagogisch Instituut aan de universiteit van Pinar del Río, Cuba,
readMore

Dennys Leyva Romero givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0