teacherLabel

Davy Haegeman

4.1 / 5
Davy Haegeman heeft ruime ervaring als copywriter en digitale strateeg bij verschillende bedrijven, en richtte uiteindelijk zijn eigen bedrijf op. Hij is ervan overtuigd dat je een enorme meerwaarde kunt zijn voor kleine ondernemers wanneer je hen kennis kan aanreiken vanuit grote bedrijven, en dat geldt ook voor copywriting en digitale marketing.
 
Met overtuigende teksten wordt ondernemen een stuk makkelijker: je krijgt meer en betere klanten én je kunt meer verkopen. Je moet natuurlijk wel weten hoe je dat voor elkaar krijgt. Als je dat wilt leren, is de cursus Copywriter ideaal voor jou! Met zijn cursus hoopt Davy zijn studenten op te kunnen leiden tot professionele schrijvers zodat ook zij later een verschil kunnen maken voor de business van hun klanten.
Davy Haegeman heeft ruime ervaring als copywriter en digitale strateeg bij verschillende bedrijven, en richtte uiteindelijk zijn eigen bedrijf op. Hij is ervan overtuigd dat je een enorme meerwaarde kunt zijn voor kleine ondernemers wanneer je hen kennis kan
readMore

Davy Haegeman givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0