teacherLabel

Danny Leribaux

4/5

Ik ben mijn culinaire carrière begonnen als student barman in een gekend Leuvens café en besloot dan om avondschool Hotelbedrijf te studeren. Drie jaar later had ik niet alleen een diploma, maar ook mijn eigen café.
Dankzij een werkaanbod van Holiday Inn belande ik in Zuid-Afrika en ben eerst begonnen als chef en later als food & beverage manager. Na verdere avondstudies behaalde ik daar mijn bachelor diploma business en ging aan de slag als zelfstandige horecaconsultant/trainer/docent.
Dus u merkt dat een goede combinatie van dagonderwijs samen met avond-en thuisstudie voor mij wel gewerkt heeft.
Chef D.


Danny Leribaux givesCourses

undefined

Foodpairing

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

undefined

Kok - Restauranthouder

Na deze praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als Restauranthouder.

undefined

Dieetkok Gluten- Lactosevrij

Leer alles over voedselintoleranties en ga aan de slag met lekkere en gezonde recepten.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0