teacherLabel

Clemens Vollebergh

4.2 / 5
 
Clemens is jouw docent Sportmarketing en Sportpsychologie. Na afronding van de lerarenopleiding in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis, volgde hij een studie Nieuwste Geschiedenis aan de universiteit. Deze voltooide hij met een doctoraalscriptie over het ontstaan van de Nederlandse Sport Federatie. Daarna volgde hij trainerscursussen A, B, C (topsportcoaching) en twee specialisaties (mila en steeple chase en Mentale begeleiding en talentontwikkeling) in de atletiek. Clemens was jarenlang actief als atletiektrainer bij verenigingen en als atletiekdocent bij het Universitair Sportcentrum Nijmegen. Hij is breed opgeleid sportmasseur en is auteur van cursussen en opleidingen sport, gezondheid en leefstijl, Beleid, voorlichting en management. Sinds 1998 leid hij een sportcommunicatieadviesbureau. 
 
Clemens is jouw docent Sportmarketing en Sportpsychologie. Na afronding van de lerarenopleiding in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis, volgde hij een studie Nieuwste Geschiedenis aan de universiteit. Deze voltooide hij met een doctoraalscriptie over het on
readMore

Clemens Vollebergh givesCourses

undefined

Sportmarketing

homeLabel

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Sportmarketing.

€ 318.00


undefined

Sportpsychologie

homeLabel

study247

Ga voor de studie Sportpsychologie en lanceer je carrière als Sportpsycholoog.

€ 326.00


undefined

Sport Motivatiecoach Allround

homeLabel

study247

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

€ 1095.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0