teacherLabel

Cindy Collier

4.3 / 5
Ik ben Cindy Collier, Erkend Boekhouder BIBF en reeds meer dan 12 jaar actief binnen de boekhoud- en accountantswereld. Na mijn studies Bedrijfsmanagement ben ik gestart als junior dossierbeheerder of kortweg een medewerker en heb ik ervaren hoe groot het verschil was tussen de kennis die ik had opgedaan tijdens mijn opleiding en de vereiste kennis om kwalitatief werk af te leveren binnen het kantoor waar ik tewerkgesteld was.
Een hele brede waaier aan kennis blijft een must , maar al gauw verlies je als medewerker het overzicht van welke informatie je dient te bekomen van je cliënt en welke informatie je dient te bezorgen aan je collega/baas aan wie je dient te rapporteren. Ik wil je graag klaarstomen om de perfecte medewerker te worden.
Ik ben Cindy Collier, Erkend Boekhouder BIBF en reeds meer dan 12 jaar actief binnen de boekhoud- en accountantswereld. Na mijn studies Bedrijfsmanagement ben ik gestart als junior dossierbeheerder of kortweg een medewerker en heb ik ervaren hoe groot het verschil was tussen de kennis di
readMore

Cindy Collier givesCourses

undefined

Boekhoudkantoor medewerker

homeLabel

study247

Wil jij weten hoe je een slim systeem in je boekhouding integreert?

€ 263.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0