teacherLabel

Charlotte Hoeman

4.1 / 5
Charlotte Hoeman behaalde met onderscheiding een diploma Voedings- en dieetkunde én Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Ze volgt regelmatig bijscholingen en congressen rond voeding, gezondheid en sport. Het is dus wel duidelijk dat ze zelf ook graag bijleert om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
 
Sinds 2017 is Charlotte zelfstandig sportdiëtiste in bijberoep in 2 groepspraktijken. Binnen Running and more worden voornamelijk duursporters (duatlon, triatlon, marathon en Iron Man) begeleid. Binnen InForm4Sports begeleidt Charlotte voornamelijk personen richting gezonde voeding. Daarnaast is ze fulltime huisdiëtiste van de A-kern, beloften en jeugdspelers van Cercle Brugge. Bovendien speelt Charlotte al 18 jaar competitief basketbal. Deze sportieve dame deelt haar kennis graag met onze cursisten.

 
Charlotte Hoeman behaalde met onderscheiding een diploma Voedings- en dieetkunde én Toegepaste Gezondheidswetenschappen. Ze volgt regelmatig bijscholingen en congressen rond voeding, gezondheid en sport. Het is dus wel duidelijk dat ze zelf ook graag bijleert om op de hoogte te blijven v
readMore

Charlotte Hoeman givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0