teacherLabel

Caroline Mertens

4.2 / 5
Ik ben Caroline Mertens afgestudeerd als klinisch psychologe. Ik ben me telkens blijven verdiepen in de psyche aan de hand van kort -en langdurige opleidingen en workshops binnen specifieke thema's. Dit maakt dat ik werk met diverse problematieken. Ik werk al meer dan 10 jaar als psychologe, nu in een voorziening voor personen met een fysieke beperking alsook in mijn eigen praktijk. Naast het klinische werk wil ik ook graag mijn ervaringen delen met andere zorgverleners, daarom geef ik ook workshops en deze cursus.
Ik ben Caroline Mertens afgestudeerd als klinisch psychologe. Ik ben me telkens blijven verdiepen in de psyche aan de hand van kort -en langdurige opleidingen en workshops binnen specifieke thema's. Dit maakt dat ik werk met diverse problematieken. Ik werk al meer dan 10 jaar al
readMore

Caroline Mertens givesCourses

undefined

Klinische Psychologie

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de opleiding Psychologie en start meteen als Therapeutisch Coach.

€ 340.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0