teacherLabel

Caroline Depuydt

4 / 5
Als astroloog val je van de ene verbazing in de andere, zegt docent Caroline Depuydt. “De naadloze samenhang tussen de sterren en onszelf is een blijvende bron van verwondering. Je vangt telkens opnieuw een glimp op van een intelligentie die achter de schermen aan het werk is. Het is een voorrecht om daar een kanaal voor te kunnen zijn, en om mensen met die inzichten te kunnen helpen”
 
Caroline groeide op tussen twee astrologen, en astrologie werd haar dus met de paplepel ingegeven. Ze werkt als zelfstandig astroloog en herborist, schrijft voor Bloom.be, geeft gastlessen holistische kruidengeneeskunde, en is daarnaast ook executive coach.
Als astroloog val je van de ene verbazing in de andere, zegt docent Caroline Depuydt. “De naadloze samenhang tussen de sterren en onszelf is een blijvende bron van verwondering. Je vangt telkens opnieuw een glimp op van een intelligentie die achter de s
readMore

Caroline Depuydt givesCourses

undefined

Astrologie

homeLabel

study247

Droom jij van een succesvolle carrière als astroloog?

€ 285.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0