teacherLabel

Carin Van Loon

4.5 / 5

Carin van Loon is regionaal directeur van de Global Woman Club België. Voor haar job reist ze de hele wereld rond om vrouwen te verbinden en in hun kracht te zetten. Coachen, mentoren en trainen vormen de rode draad doorheen haar carrière. Door het vertrouwen dat Carin kreeg van de mensen om haar heen ontstond het idee om ook te gaan lesgeven.

De lessen van Carin zijn praktisch, doelgericht en soms ook confronterend. Ze daagt uit en opent vaak een hele nieuwe wereld voor de studenten. “Of je nu de ambitie hebt om als Life Coach aan de slag te gaan, of de cursus puur voor persoonlijke ontwikkeling volgt, één ding is zeker: je zal andere mensen kunnen inspireren met wat je geleerd hebt”, verzekert Carin.

Carin van Loon is regionaal directeur van de Global Woman Club België. Voor haar job reist ze de hele wereld rond om vrouwen te verbinden en in hun kracht te zetten. Coachen, mentoren en trainen vormen de rode draad doorheen haar carrière. Door het vertrouwe

readMore

Carin Van Loon givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0