teacherLabel

Arie de Kok

4.1 / 5
Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede retailmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Daarenboven moet hij opereren vanuit de behoefte van de klant en de organisatie.”
 
Door het aanleren van een goed organisatorisch vermogen, stelt hij zijn cursisten in staat tot het in beweging brengen van bedrijfsprocessen. Hierdoor zullen mensen effectiever, efficiënter en met meer plezier hun arbeid verrichten. In zijn cursussen krijg je maar liefst 40 jaar ervaring als retail manager, voorraadbeheerder, bedrijfsleider en adviseur van diverse supermarkten cadeau!
Als je een gedreven manager en trainer met een wel zeer ruime ervaring in de retail zoekt, dan ben je bij onze docent Arie de Kok aan het juiste adres. “Een goede retailmanager of logistiek medewerker moet resultaatgericht zijn”, zo luidt het motto van Arie. “Daarenbove
readMore

Arie de Kok givesCourses

undefined

Retail Manager

homeLabel

study247

Leer stap voor stap hoe je zelf een succesvolle winkelformule uitwerkt voor jouw filiaal.

€ 239.00


undefined

Logistiek Medewerker

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Logistiek Medewerker, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 239.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0