teacherLabel

Ans Bos-Witké

4.2 / 5
Als reisleider ben ik jaren werkzaam geweest voor een touroperator die zich gespecialiseerd heeft in actieve reizen. Daarnaast heb ik als reiziger/deelnemer deelgenomen aan een paar groepsreizen die door collega’s werden begeleid waarbij ik ook het begeleiden van reizen vanuit een andere positie, namelijk die van de deelnemer/reiziger kon meemaken.
Wat ik o.a. als reisleider heb geleerd is dat het een ongelooflijk boeiend, afwisselend vak is wat veel kanten kent: je gaat met diverse groepen om, je leert je organisatorische kwaliteiten te ontwikkelen, je bent veel buiten en je komt erachter dat het vaak hard werken is.
 
Gekozen is voor de praktische kant van het reisleiderschap en het omgaan met onverwachte situaties. Het is namelijk een uitvoerend beroep waarbij diverse situaties naar voren kunnen komen. Aan de hand van deze opleiding leer je met deze situaties omgaan. Veel succes!
Als reisleider ben ik jaren werkzaam geweest voor een touroperator die zich gespecialiseerd heeft in actieve reizen. Daarnaast heb ik als reiziger/deelnemer deelgenomen aan een paar groepsreizen die door collega’s werden begeleid waarbij ik ook het begeleiden van reizen vanuit een andere
readMore

Ans Bos-Witké givesCourses

undefined

Reisleider

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Reisbegeleiding en word veelzijdig Reisleider.

€ 274.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0