teacherLabel

Anita Thielemans

4.9 / 5

Als gedreven en gepassioneerd nagelstyliste is Anita Thielemans sinds 2005 actief in haar eigen nagelstudio "Anikaso" te Leuven.   In een streven naar perfectie, blijft Anita zich bij iedere behandeling focussen op de juiste architectuur en vorm van de kunstnagels met - en dit niet in het minst - het behoud van gezonde nagels voor ogen.   

Gestuwd door haar passie voor nagelstyling deelt ze al jaren de opgebouwde vakkennis met volwassen, gemotiveerde cursisten.  Mensen coachen en vormen tot vakbekwame nagelstylisten doet ze dan ook vol overgave. Ook hier streeft ze naar het hoogst mogelijke niveau, met respect voor de capaciteiten van elke cursist.  

"Cursisten die zich na een opleiding hebben ontpopt tot nagelstylisten die het vak eer zullen aandoen, vormen voor mij dan weer een bron van energie en voldoening!" zegt Anita nog.  

Als gedreven en gepassioneerd nagelstyliste is Anita Thielemans sinds 2005 actief in haar eigen nagelstudio "Anikaso" te Leuven.   In een streven naar perfectie, blijft Anita zich bij iedere behandeling focussen op de juiste architectuu

readMore

Anita Thielemans givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0