teacherLabel

Alfons Beckers

4 / 5
Na de opleiding tot accountant, is Alfons altijd actief geweest op de dienst beroepskredieten van een bank. Voor de analyse van de cijfers van een onderneming komt een grondige boekhoudkundige kennis goed van pas. Momenteel begeleid hij starters en bestaande ondernemingen bij hun financieel beheer.
In het verleden was Alfons docent voor de opleidingen bedrijfsbeheer, kostprijsberekening en financieel beleid. Een boekhouding is meer dan een wettelijke verplichting. Zij moet dienen om te weten hoe de onderneming er financieel voor staat. Kennis van de boekhouding is belangrijk om te spreken met de
externe boekhouder, maar ook eventueel met de bank. De opleiding gaat, gebaseerd op de noodzakelijke theorie, praktisch gericht zijn.
Na de opleiding tot accountant, is Alfons altijd actief geweest op de dienst beroepskredieten van een bank. Voor de analyse van de cijfers van een onderneming komt een grondige boekhoudkundige kennis goed van pas. Momenteel begeleid hij starters en bestaande ondernemingen bij h
readMore

Alfons Beckers givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0