teacherLabel

Nadine Vervynck

4.9 / 5

Door haar behoefte om anderen te helpen is Nadine Vervynck een echte duizendpoot geworden. Ze volgde verschillende opleidingen, waaronder psychologie, herborist, kinesiologie en voedingsleer. Ze trok zelfs naar Zwitserland om zich te specialiseren in het Circadiaans voedingsconcept waarbij organen zichzelf met een correct voedingspatroon kunnen herstellen. Daarna schoolde ze zich ook bij in de kinesiologie, een spiertestmethode om het lichaam weer in balans te brengen met onder andere voeding op maat.

Sinds 2008 is ze voedingstherapeute in haar eigen praktijk, gebaseerd op het Circadiaans voedingsconcept. Zo zorgt ze ervoor dat mensen van alle leeftijden weer gezond door het leven gaan.

Door haar behoefte om anderen te helpen is Nadine Vervynck een echte duizendpoot geworden. Ze volgde verschillende opleidingen, waaronder psychologie, herborist, kinesiologie en voedingsleer. Ze trok zelfs naar Zwitserland om zich te specialiseren in het Circadiaans voedingsconcept waarbij o

readMore

Nadine Vervynck givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0