Docent

DOCENT

Ine Vercammen

5.0 / 5

Ine Vercammen heeft sport met de paplepel ingegoten gekregen. Haar successen in de wielersport gingen in stijgende lijn tijdens haar studies.

De definitieve doorbraak kwam er niet en een beroeps- en gezinsleven werden uitgebouwd. Op mijn 34e heb ik de draad opnieuw opgenomen en begon ik aan het 2e deel van mijn sportieve loopbaan. In mijn persoonlijke zoektocht naar een sportpsycholoog in de buurt, kwam ik tot de vaststelling dat die niet snel kon worden gevonden. Toen ik enkele jaren geleden op professioneel vlak op een tweesprong stond, nam ik me voor me bij te scholen in wat ik al die jaren voordien reeds onbewust en gevoelsmatig heb gedaan : coaching.

Sportpsychologie en mental coaching zijn zeer complementair. Vanuit dit standpunt heb ik beslist de volledige bijscholing te volgen en de nodige diploma's te behalen.

In haar 'Into' mental zijn... werkt Ine op het mentale vlak zodat haar klanten dieper in zichzelf kunnen kijken om te ontdekken hoe de gedachtengang en alle gevoelens die ze ervaren werkelijk in elkaar steken. Van daaruit geeft Ine de energie en inzichten die nodig zijn zodat klanten op eigen kracht verandering kunnen doorvoeren in hun leven, zowel tijdens de coachingsessies als daarbuiten.

Deze inzichten, kennis en praktijkervaring deelt ze graag met de studenten tijdens de coaching- en sportopleidingen.

een echte vakexpert

gedreven professional

meer dan 5 jaar ervaring

geeft boeiende praktijklessen

laat je nadenken

Ine Vercammen geeft volgende opleidingen

;
Life Coach (Basis)

Groepsles

01/07/2020

Antwerpen

;
Sportpsychologie

Groepsles

07/05/2020

Antwerpen

Eerstvolgende lessen van Ine Vercammen (Groepscursusen)

Cursus Campus Eerste les Laatste les Lesuren
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS